Η WEBERS προσφέρει υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων υψηλού επιπέδου με έμφαση στο ιδιαίτερα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα. Αν νομίζατε ότι τον προηγμένο σχεδιασμό μπορεί να τον βρει κάποιος μόνο στο εξωτερικό ήρθε η ώρα να αλλάξετε γνώμη.


Κατηγορίες σχεδιασμού που παρέχουμε:
 • Σχεδιασμός σε HTML
 • Σχεδιασμός σε HTML με Flash animation
 • Σχεδιασμός εξολοκλήρου σε Flash
Παράλληλα χρησιμοποιούμε τεχνολογία JavaScript για τη δημιουργία menus και άλλων στοιχείων τα οποία διευκολύνουν την πλοήγηση του χρηστή στο web site και βρίσκουμε τη χρυσή τομή ανάμεσα στην αισθητική και τη λειτουργικότητα.


Προδιαγραφές που ακολουθούμε:

Σχεδιάζουμε για κάθε πελάτη ξεχωριστά

Δημιουργούμε για κάθε πελάτη ξεχωριστά πάνω στις δικές του ανάγκες και το concept που θέλει να προβάλει.

Σταματάμε να σχεδιάζουμε μόνο όταν ο πελάτης μείνει απόλυτα ικανοποιημένος

Δημιουργούμε ωσότου ο πελάτης πάρει αυτό που θέλει. Για αυτό το λόγο δεν του παρουσιάζουμε μόνο ένα η περισσότερα layout (μακέτες) για να διαλέξει αλλά επανα-σχεδιάζουμε και επανα-διαμορφώνουμε αυτό που του αρέσει, χωρίς περιορισμό επανασχεδιασμών, ωσότου να έχει αυτό που θέλει, διότι είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να του το παρέχουμε.

Όλα τα σχέδια που δημιουργούμε χαρακτηρίζονται από:

 • Υψηλή αισθητική έως και την πιο μικρή λεπτομέρεια
 • Γρήγορες ταχύτητες
  Γίνεται πάντα ειδική επεξεργασία για την ταχύτητα έτσι ώστε να μην αργεί να εμφανιστεί το web site, δίχως αυτό να είναι εις βάρος του αισθητικού αποτελέσματος.
 • Cross-browser design
  Οι σελίδες σχεδιάζονται με τεχνικές ώστε να λειτουργούν άψογα σε όλους τους browsers. Είτε πρόκειται για Internet Explorer, Netscape, Opera browser και σε οποιαδήποτε έκδοση τόσο τα menus όσο και τα διάφορα εφέ θα εμφανίζονται με τον ίδιο τρόπο.
 • Cross-Resolution design
  Ο σχεδιασμός γίνεται έτσι ώστε η σελίδα να παρουσιάζει την ίδια λειτουργικότητα και αισθητική ανεξάρτητα από την ανάλυση της οθόνης του χρηστή. Είτε αυτός έχει οθόνη 15 ιντσών (όπου συνήθως η ανάλυση είναι 800x600), είτε 17 ιντσών (όπου συνήθως η ανάλυση είναι 1024x768), είτε άλλη δεν θα του παρουσιαστεί ποτέ οριζόντια scrolling bar η το ακόμα πιο αντιαισθητικό φαινόμενο του να "κόβεται" η σελίδα που βλέπει.
 • Flash check
  Εάν η δημιουργία που ετοιμάσουμε περιλαμβάνει Flash animation τότε ενσωματώνουμε ειδικό κώδικα ο οποίος ελέγχει για τη δυνατότητα του υπολογιστή του χρηστή να εμφανίζει Flash και διαχειρίζεται την κατάσταση καταλλήλως.

   
Δείγματα σχεδιασμού

Μαστρογιαννης Ο.Ε.
Σχεδιασμός σε HTML
[www.mastrogiannis.gr]

Hellas Import Company
Σχεδιασμός σε HTML με Flash animation
[www.hico.gr]

Matel A.E.
Σχεδιασμός σε HTML με εισαγωγικό Flash
[www.matel.gr]